Krijg controle met aangepaste dashboards

Ongeacht of je CEO, verkoopmanager of marketingmanager bent, Lime BI is een zeer handige tool voor je. Je creëert dashboards vanuit de vragen die voor jullie actueel zijn. Dat kan het hele bedrijf betreffen of specifieke afdelingen en klanten.

Betere beslissingen

Iedereen is het er waarschijnlijk over eens dat de beste beslissingen worden genomen op basis van feiten en niet van veronderstellingen. Lime BI helpt je om het overzicht te houden van belangrijke cijfers zodat je ziet waar er iets moet gebeuren. Profiteer van de kennis die je al bezit met Lime CRM en verpak deze in een formaat dat waarde creëert.

Stop met gissen. Vraag het aan je gegevens!

Wat is de gemiddelde deal waard? In welke activiteiten investeren we de meeste middelen? Welke parameters beïnvloeden elkaar? Met Lime BI Analyze stel je eenvoudig vragen aan je CRM-gegevens en haal je bedrijfskritische inzichten naar voren. On demand en visueel gepresenteerd voor een snelle follow-up.

Samenvatting

Stel vragen – Lime BI is gekoppeld aan Lime CRM wat het mogelijk maakt om vragen te stellen over gegevens in CRM.

Visualiseer– De vraag kan op verschillende manieren worden gevisualiseerd en als widgets opgeslagen worden.

Krijg antwoord – Vanuit gewenste widgets kun je unieke dashboards creëren die in Lime CRM, op intranet of tv-schermen op kantoor getoond kunnen worden.

Neem contact op