Een systeem voor internationale groei

In de afgelopen 10 jaar is Unilabs internationaal gegroeid en de behoefte aan een systeem dat ontwikkeling ondersteunt, werd al vroeg gerealiseerd. Na verschillende alternatieven te hebben overwogen, werd in 2008 voor Lime CRM gekozen en is de oplossing sindsdien geïmplementeerd in zowel laboratoriumgeneeskunde als radiologie.

”Wat we echt fijn vinden aan Lime CRM is dat het eenvoudig en op ons tempo met ons mee kan groeien. Een goed punt is dat we 90% van het systeem gebruiken. Met andere systemen die ik eerder gebruikte was dit misschien maar 10%.”

Andy Clark, Group Commercial Excellence Manager, Unilabs

Wilt u meer weten over de oplossing van Unilabs?

Veilig gegevensbeheer en evenwicht in het dagelijks leven

Unilabs verzamelt al haar klantgegevens in Lime CRM en gebruikt het systeem voor haar bedrijfsvoering. Het heeft het bedrijf geholpen om:

Patiëntgegevens op een veilige manier te hanteren

Een gestructureerd register, waar geselecteerde mensen toegang tot hebben, zorgt voor een veilige afhandeling van klantgegevens en bouwt vertrouwen op.

Effectieve AVG-processen tot stand te brengen

Met alle gegevens die al in Lime CRM zijn verzameld, kan Unilabs zich gemakkelijk aanpassen aan de nieuwe AVG-richtlijnen die in 2018 in werking zijn getreden.

Balans te creëren tussen werk en privé

Doordacht bedrijfsbeheer en verkoopondersteuning besparen het verkoopteam tijd, wat zorgt voor een betere balans tussen werk en privé.

Willen jullie hetzelfde resultaat bereiken als Unilabs?

Boek een demo

Over Unilabs

Unilabs is een internationale groep die diensten biedt op het gebied van laboratoriumgeneeskunde en diagnostiek, zowel voor open als gesloten gezondheidszorg. Met hoge kwaliteit, veiligheid en service lopen zij al meer dan 30 jaar voorop in de diagnostiek.

Jaarlijks voert Unilab 188 miljoen laboratoriumtests en 3,3 miljoen röntgenanalyses uit. In totaal heeft de Groep ongeveer 11.000 medewerkers en werkt met klanten in ongeveer 100 landen.