Al je klanten, zaken & campagnes op één plek

Met Lime CRM hebben we een CRM-systeem gecreëerd dat je écht zult gebruiken. Het omvat alles wat je van een CRM-systeem mag verwachten: contacten, geschiedenis, sales opvolging, email, taken, casemanagement, zaken, projecten, urenregistratie en marketingactiviteiten. Maar Lime CRM kan nog veel meer doen.

Boek en demo

Laat Lime CRM je werk makkelijker maken

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om wat Lime CRM voor je kan doen, maar dit zijn onze favorieten:

Toegang tot klanteninformatie

Lime CRM verzamelt je klanteninformatie in één plek en zorgt dat je altijd toegang hebt, waar je ook bent. Wat is er allemaal gezegd, besproken en beloofd? Check het in Lime CRM!

Duidelijk sales process

Hoe ziet je sales pipe eruit deze maand? Hoeveel leads komen er binnen? Wat moet er nog gebeuren om een deal te sluiten? Lime CRM helpt je met het onderhouden van je leads en het sluiten van meer deals!

Opvolgen van KPI’s

Spendeer geen uren meer aan het verzamelen van data; laat Lime CRM het werk voor je doen. Bepaal zelf welke KPI’s het belangrijkst zijn en Lime CRM laat de statistieken gelijk zien!

Een aantal van onze geweldige klanten

Grijs Newwave-logo
Grijss Randstad-logo

"Lime had een pakket klaar staan met een goede basis. De flow is helemaal aangepast naar onze eigen wensen en het pakket is op maat gemaakt. Lime leverde de 25% die we bij andere pakketten misten."

Thijs Findhammer, Sales Director, ParkD

Lees meer over onze klanten
Bevestig link naar demosignup

Wil je meer weten?

Vul je contact gegevens hieronder in en laat een van onze CRM experts een demo voor je maken, ingericht aan de hand van jouw behoeften!

Voer je gegevens in