Al je klanten, zaken & campagnes op één plek

Met Lime CRM hebben we een CRM-systeem gecreëerd dat je écht zult gebruiken. Het omvat alles wat je van een CRM-systeem mag verwachten: contacten, geschiedenis, sales opvolging, email, taken, casemanagement, zaken, projecten, urenregistratie en marketingactiviteiten. Maar Lime CRM kan nog veel meer doen.

Boek een demo

De verkoopbranche - met een twist van Lime

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om wat Lime CRM voor je kan doen, maar dit zijn onze favorieten:

Klantenoverzicht

Een compleet en overzichtelijk beeld van al jouw klanten in één gebruikersvriendelijk systeem. Bekijk je budget, resultaten en activiteiten op één plek. Krijg een 360 graden overzicht van de klant.

Duidelijk sales process

Hoe ziet je sales pipe eruit deze maand? Hoeveel leads komen er binnen? Wat moet er nog gebeuren om een deal te sluiten? Lime CRM helpt je met het onderhouden van je leads en het sluiten van meer deals!

ERP-integratie

Met een integratie voor je bedrijfssysteem verzamel je verkoopstatistieken, bestelinformatie, facturen en alle andere klantinformatie. Alles in één systeem.

Opvolgen van KPI’s

Spendeer geen uren meer aan het verzamelen van data; laat Lime CRM het werk voor je doen. Bepaal zelf welke KPI’s het belangrijkst zijn en Lime CRM laat de statistieken gelijk zien!

Een aantal van onze geweldige klanten

Grijs Newwave-logo
Grijss Randstad-logo

"Lime had een pakket klaar staan met een goede basis. De flow is helemaal aangepast naar onze eigen wensen en het pakket is op maat gemaakt. Lime leverde de 25% die we bij andere pakketten misten."

Thijs Findhammer, Sales Director, ParkD

Lees meer over onze klanten

Integreer meer

Gebruik je andere IT-systemen voor je dagelijkse werkzaamheden? Geen probleem! Lime CRM kan met de meeste systemen geïntegreerd worden. Op die manier krijg je een volledig overzicht en een verzameld klantenbeeld – op één plek.

Integraties en add-ons

Een selectie van onze integraties

Microsoft Dynamics NAV
Gmail-logo
Hubspot-logo
Outlook-logo
Google Maps-logo
Creditsafe-logo
Zapier-logo
Bisnode-logo
Visma-logo
Logo of Leadinfo

Meer dan 70.000 gebruikers zijn al actief

Boek een gratis demo