Wedstrijden gebaseerd op CRM-data

Lime Engage is een wedstrijdplatform dat gekoppeld kan worden aan Lime CRM om leuke en resultaatgerichte campagnes te creëren. De wedstrijden zijn gebaseerd op CRM-gebruik en de deelnemers worden beloond wanneer ze geselecteerde activiteiten uitvoeren.

Boek en demo
Lime Engage wedstrijdtabblad op een mobiel

“Na de implementatie en drie rondes van Lime Engage, zien we een verbetering van 308% in ons CRM-gebruik. Lime Engage maakt het dagelijkse werk leuker, is tegelijkertijd 'de veilige hand om vast te houden' en helpt ons om al vanaf het begin het juiste te doen."

Åsa Persson, Mälarenergi

Waarom gamification?

Focus op de juiste dingen

Wat zijn op dit moment je bedrijfsprioriteiten? Welke processen wil je implementeren? Leg de focus op belangrijke activiteiten met behulp van een campagne. Dit kan bijvoorbeeld het hanteren van meerdere klantzaken zijn, het loggen van geschiedenisnotities óf het sluiten van meerdere cases.

Leuke en energieke sfeer

Wedstrijden laten de adrenaline stromen, verhogen de motivatie en creëren een energiekere sfeer. Werk samen in verschillende teams, vier successen en vergroot het teamgevoel.

Meer gebruik van CRM

Met wedstrijden op basis van CRM-data wordt het praktische met het leuke gecombineerd. Het gebruik van het CRM-systeem zal gegarandeerd toenemen en jouw bedrijf zal meer uit de investering halen. Terwijl je het tegelijkertijd naar je zin hebt.

Transparantie en bevestiging

Activiteiten die worden gemeten in campagnes maken het gedrag van je bedrijf zichtbaar. De transparantie neemt toe en goede voorbeelden worden erkend. Waar ben jij erg goed in samen met je collega's? Laat het de wereld weten!

Zo werkt Lime Engage

  • Kies de activiteiten, periode en eventuele teams. Laat de wedstrijd beginnen!
  • Log activiteiten in Lime CRM en verzamel automatisch punten in Lime Engage.
  • Volg de wedstrijd op je mobiel (app voor iOS en Android), in je browser of via de tv-modus..
  • Geef feedback, werk samen en moedig elkaar aan in de sociale nieuwsfeed..
  • Zie hoe adrenaline, inzet en activiteiten toenemen..

Repeat!

Boek en demo
Lime Engage resultaatoverzicht mobiel