Niet meer wisselen tussen uw systemen

Informatie tussen verschillende systemen kopiëren en proberen iedereen up-to-date te houden, is voor veel mensen een nachtmerrie. Daarom hebben we de ERP Connector ontwikkeld, een standaard verbinding tussen Lime CRM en een aantal verschillende bedrijfssystemen. Op dit moment ondersteunen we onder andere:

 • Microsoft
 • Dynamics
 • NAV
 • Fortnox
 • Visma
 • Administration
 • Visma
 • Business
 • net
 • e-conomic
 • BL AdministrationBoek een demo
Boek en demo
Lime ERP op een iPad

Een meer diepgaand klantenbeeld en minder administratie

Door financiële informatie van je bedrijfssysteem in te lezen in Lime CRM, zorgen wij ervoor dat je een nóg diepgaander klantenbeeld krijgt. En alle informatie over een klant wordt met één klik gesynchroniseerd!
Verkopers zien de omzet voor het huidige jaar, het voorgaande jaar en ook het voorgaande jaar YTD, rechtstreeks op hun eien scherm.
Alle medewerkers besparen administratietijd en kunnen er met één klik voor zorgen dat de nieuwe klant, of diens informatie, in beide systemen terechtkomt.
Wanneer een klant belt kan de klantenservice gemakkelijk alle geboekte facturen en de factuurregels zien.
Dankzij een grafisch overzicht van alle geboekte facturen van de afgelopen vijf jaar, kunnen verkopers een klantrelatie effectief evalueren.

Boek en demo

Handige extensies voor jullie behoeften

Een ERP-integratie tussen Lime CRM en je ERP-bedrijfssysteem kan er op veel verschillende manieren uitzien. Neem contact met ons op en dan vertellen wij je meer over onze verschillende extensies en mogelijkheden!

Eenvoudiger orderbeheer

Met onze Order add-on kunt u ook orderregels tussen Lime CRM en uw bedrijfssysteem synchroniseren. De extensie maakt het o.a. mogelijk om orders direct in Lime CRM aan te maken en automatische facturen te genereren.

Visuele verkooptrends

Wil je snel de verkooptrend voor elke klant (en indien gewenst voor elk product/elke dienst) in Lime CRM zien? Signaalvelden op het bedrijfsscherm in rood, geel en groen laten duidelijk de ontwikkeling tot nu toe zien, in vergelijking met het voorgaande jaar.

Het bedrijfssysteem als master

Onze ERP Master add-on maakt je bedrijfssysteem tot een "meester" van klantinformatie. Creëer en update klanten in uw ERP-systeem - alles wordt automatisch gesynchroniseerd met Lime CRM. Bovendien kun je nog steeds nieuwe klanten toevoegen in Lime CRM.

Zo werkt de ERP-integratie

Voeg eenvoudig en rechtstreeks vanuit Lime CRM nieuwe klanten toe aan je ERP-bedrijfssysteem. Het enige dat nodig is, is een klik in het Actionpad op het bedrijfsscherm.
De klantnummers die in het ERP-systeem worden aangemaakt, worden automatisch naar Lime CRM overgebracht en gebruikt om facturen tussen de systemen te synchroniseren.
Bekijk alle geboekte facturen en factuurregels rechtstreeks in Lime CRM, onder het tabblad Facturen. Elke 10 minuten vindt er een synchronisatie plaats, zodat je altijd over de laatste informatie beschikt!
Geboekte facturen van de afgelopen vijf jaar worden rechtstreeks weergegeven in visuele diagrammen op de bedrijfsschermen in Lime CRM. Vergelijk eenvoudig de facturering van een klant – jaar voor jaar, maand voor maand of kwartaal voor kwartaal.

Boek en demo

Ben je klaar voor een eenvoudigere dagelijkse werkzaamheid?

Neem contact met ons op als je vragen hebt of een demo van onze ERP Connector wilt ontvangen. Wij vertellen je graag meer!

Neem contact met ons op