Flexibele werkbonnen en een nauwe samenwerking

Lime Field is een mobiel werkorderbeheersysteem dat gekoppeld kan worden aan Lime CRM. Middelen, checklists, certificering, tijdrapporten en statistieken – Field doet alles en maakt je casemanagement naadloos! Makkelijker wordt het niet.

Lime CRM - Test een demo
Lime Field dashboard op een iPad

Waarom mobiel casemanagement?

Meer tevreden klanten

Je klanten willen dat hun problemen zo snel en soepel mogelijk worden opgelost. Met de Field-add-on voor Lime CRM kan je bedrijf niet alleen het tempo maar ook de kwaliteit verhogen, door middel van één complete feed voor werkorders. Dit zorgt voor meer tevreden en vrolijkere klanten.

Verhoogde winstgevendheid

Field verbetert de resourceplanning van je bedrijf en verhoogt de efficiëntie dankzij het feit dat de mensen op kantoor en in het veld samenwerken. Dit betekent dat de kosten per case/project omlaag gaan en de winstgevendheid stijgt.

Snelle opvolging

Met de Field-add-on voor Lime CRM kun je jouw tijd besteden aan belangrijkere zaken dan het samenstellen van Excel-lijsten en het tekenen van grafieken - alle data van de cases/projecten van deze week, maand of jaar is al verzameld. Met slechts een paar keer klikken zijn de statistieken beschikbaar.

Zo werkt Lime Field en Lime CRM

  1. Klantenservice, of klant via formulier/klantportaal, registreert een case in Lime CRM.
  2. De case wordt rechtstreeks naar de juiste uitvoerder gestuurd of resource-gepland en er wordt een werkorder aangemaakt in Lime Field.
  3. Fieldtechnici en/of onderaannemers ontvangen al het materiaal dat ze nodig hebben en rapporteren de status van de case, de tijd, materialen, afbeeldingen en andere informatie.
  4. De volledige facturatiedocumentatie wordt ter facturering naar Lime CRM of je bedrijfssysteem gestuurd en de klant krijgt bericht dat het probleem is opgelost, de case wordt in Lime CRM gesloten.
  5. Statistieken en rapporten voor het uitgevoerde werk worden verzameld in Lime Field, klaar voor analyse.
  6. Natuurlijk hanteert Field ook interne routines en terugkerende werkzaamheden! Het is mogelijk om automatisch werkorders in te plannen en aan te maken, bijvoorbeeld voor systematisch brandbeveiligingswerk of patrouillering.
Lime CRM - Test een demo