Flexibele werkbonnen en een nauwe samenwerking

Lime Field is een mobiel werkorderbeheersysteem dat gekoppeld kan worden aan Lime CRM. Middelen, checklists, certificering, tijdrapporten en statistieken – Field doet alles en maakt je casemanagement naadloos! Makkelijker wordt het niet.

Boek en demo
Lime Field dashboard op een iPad

Waarom mobiel casemanagement?

Meer tevreden klanten

Je klanten willen dat hun problemen zo snel en soepel mogelijk worden opgelost. Met de Field-add-on voor Lime CRM kan je bedrijf niet alleen het tempo maar ook de kwaliteit verhogen, door middel van één complete feed voor werkorders. Dit zorgt voor meer tevreden en vrolijkere klanten.

Verhoogde winstgevendheid

Field verbetert de resourceplanning van je bedrijf en verhoogt de efficiëntie dankzij het feit dat de mensen op kantoor en in het veld samenwerken. Dit betekent dat de kosten per case/project omlaag gaan en de winstgevendheid stijgt.

Snelle opvolging

Met de Field-add-on voor Lime CRM kun je jouw tijd besteden aan belangrijkere zaken dan het samenstellen van Excel-lijsten en het tekenen van grafieken - alle data van de cases/projecten van deze week, maand of jaar is al verzameld. Met slechts een paar keer klikken zijn de statistieken beschikbaar.