Geavanceerde formulieren, op een eenvoudige manier

Lime Forms is een formuliertool die het mogelijk maakt om verschillende dynamische webformulieren te creëren voor casemanagement, leadmanagement en het ondertekenen van overeenkomsten. De formulieren kunnen o.a. worden ondertekend met BankID en natuurlijk komt alles in Lime CRM terecht!

Boek en demo

Voor alle behoeften en branches

Lime Forms kan worden aangepast aan veel verschillende soorten processen. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor onderhuuraanvragen, het ondertekenen van overeenkomsten voor elektriciteitshandel en breedband, offerteaanvragen voor consultopdrachten of misschien wel klachten, garantiezaken en onderhoud van machines? De mogelijkheden zijn eindeloos.
Je kunt, onder andere, uit vijf standaardfeeds kiezen:

  • Foutenrapport
  • Caseformulier
  • Offerte-aanvraag
  • Formulier “Contact opnemen”
  • Interesse-aanmelding
Boek en demo

Waarom dynamische formulieren?

Correcte formulieren

Onzorgvuldig ingevulde formulieren die handmatig worden ingevoerd, of digitale formulieren met vrije tekstvelden, laten veel ruimte over voor de menselijke factor. Het digitale formulier van Lime Forms zorgt ervoor dat vanaf het begin de juiste velden correct worden ingevuld!

Verhoogde klanttevredenheid

Veel klanten houden niet van telefoontijd en geven de voorkeur verschillende vormen van zelfbediening. Dus waarom zou je hen dit niet geven? Met Lime Forms kunnen je klanten zelf hun cases hanteren, op tijden en via kanalen die hun het beste uitkomt.

Minder administratie

Lime Forms kunnen direct worden ondertekend met BankID en alle informatie wordt automatisch ingevoerd in Lime CRM. Het bespaart je veel handmatig werk, terwijl je tegelijkertijd het milieu een plezier doet. En je loopt niet het risico dat iets met de post verloren gaat…

Interne zelfservice

Hanteer gemakkelijk verschillende cases, vergemakkelijk wervingsprocessen en digitaliseer bijv. inspecties en andere routines. Lime Forms kan veel interne formulieren vervangen en maakt de administratie makkelijk.

Zo werkt Lime Forms

  • Responsief en platformonafhankelijk. Kan gebruikt worden op websites, “Mijn pagina’s”, intranetten, sociale media en apps.
  • Integraties met interne/externe systemen. Voer kredietcontroles uit, zoek naar klantgegevens en maak rechtstreeks vanuit de formulieren cases/overeenkomsten aan in Lime CRM.
  • Grote keuze aan componenten. Maak formulieren met selectievakjes, e-mailvelden, radioknoppen, kaarten, bestandsuploads en nog veel meer.
  • Ingebouwde betalingsondersteuning. Klanten kunnen direct betalen met Swish, creditcard of directe betaling via Swedbank Pay (voorheen PayEx).
Boek en demo