Eigen dashboards

Je creëert een dashboard gebaseerd op de vragen die actueel zijn voor jou. Dat kan het hele bedrijf betreffen, of specifieke afdelingen en klanten. Kortom: alles conform jouw wensen en behoeften.

Neem contact met ons op

Een tool voor degenen die graag het overzicht willen houden

Ongeacht of je CEO bent, verkoopmanager of marketingmanager, van Lime BI heb je veel voordeel. Je bent altijd direct op de hoogte van hoe je team én de organisatie presteren. Hieronder lees je hoe Lime BI wordt gebruikt op basis van verschillende rollen.

Verkoopmanager

Supportmanager

Marketingmanager

Waarom Lime BI?

Overzichtelijk

Maak het jezelf gemakkelijk om data te analyseren! Met Lime BI krijg je precies de gegevens die je wilt op een overzichtelijke manier.

Betere beslissingen

Dat de beste beslissingen worden genomen op basis van feiten en niet op basis van aannames, is vrijwel iedereen het over eens. Lime BI helpt je om het overzicht te houden van belangrijke cijfers zorgt ervoor dat je direct ziet waar er actie moet worden ondernomen.

Betere opvolging

Hoe zag het er vorige maand uit? Hoe ziet het er nu uit? Met visuele dashboards kun je eenvoudig alles opvolgen en het resultaat zien van verschillende veranderingen die je wellicht hebt toegepast.

Zo werkt Lime BI

  • Stel vragen– Lime BI is gekoppeld aan Lime CRM, waardoor het mogelijk is om in CRM vragen te stellen over gegevens.
  • Visualiseer – De vragen kunnen op verschillende manieren gevisualiseerd worden en als widgets worden opgeslagen.
  • Krijg antwoord – Aan de hand van de gewenste widgets kun je unieke dashboards creëren die in Lime CRM, op intranet of op tv-schermen op kantoor getoond kunnen worden.
Test het zelf