Grijs Prevas-logo
Grijs Newwave-logo
Grijss Randstad-logo

Geen gruis in jouw machines

Als je machines en industriële producten maakt, verhuurt of verkoopt, weet je dat je tegen uitdagingen zal aanlopen. Lange verkoopprocessen, follow-up van serviceovereenkomsten en garantieperioden zijn enkele voorbeelden van dingen waar je scherp op moet zijn. Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn – in Lime CRM is alles gestructureerd én makkelijk toegankelijk.

Probeer het gratis
Gebruik CRM en een CRM-systeem om een compleet overzicht van uw klanten

Lime CRM voor de machinebranche

Visueel bedrijfsmanagement

Belangrijke bedrijfsinformatie wordt gevisualiseerd op een handig dashboard en is toegankelijk voor alle medewerkers. Maak jouw belangrijkste cijfers begrijpelijk en werk proactief in plaats van reactief.

Machinepark

Bekijk welke machines/producten beschikbaar zijn en welke worden verkocht/verhuurd. Werk proactief met de verkoop van reserveonderdelen door op het juiste moment over de juiste gegevens te beschikken.

Zaken en service

Beheer gemakkelijk je garantiecases, klachten, service en andere zaken gekoppeld aan je machines en klanten. Met Lime Field kun je ook nog eens werkbonnen toevoegen en gebruiken.

Contractbeheer

Of het nu gaat om garantieovereenkomsten, serviceovereenkomsten of iets anders, je kunt ze eenvoudig beheren in Lime CRM - zowel op bedrijfsniveau, als voor individuele machines.

De technici zullen jou bedanken

Zorg dat de technici op kantoor en in het veld gesynchroniseerd te werk kunnen gaan. Met de Lime Work Order add-on voor Lime CRM wordt werkorderbeheer heel eenvoudig. Van caseregistratie en resourceplanning tot werkbonnen, rapportage en factuurdocumentatie – alles is mogelijk.

Lees meer over Lime Work Order

”Tegenwoordig vereist de markt een CRM-systeem dat eenvoudig en snel is en aangepast is aan de behoeften van de klant. Dat hebben wij!”

- Niklas Håkansson, CEO PMH International

Een goed geolied team

Door de jaren heen heeft ons team veel CRM-oplossingen geleverd aan bedrijven binnen de machinebranche. Weland, Consilium, Elektroautomatik en Siwertell zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Nu verheugen we ons erop om jouw bedrijf te helpen.

Boek en demo