Kies je eigen mix

Marketingautomatisering is een breed gebied en er zijn veel ingewikkelde systemen beschikbaar. Wij houden het simpel & gebruiksvriendelijk – en jij kiest je eigen tools.

  • Nieuwsbrieven en e-mailmarketing
  • Uitnodigingen voor evenementen
  • Transactionele e-mails
  • SMS-distributie
  • Enquêtes en klantonderzoeken
Boek en demo

Waarom Lime CRM en Newsletter?

Praat met de juiste personen

Het maken van ingedeelde ontvangerslijsten is eenvoudig dankzij de gegevens in Lime CRM. Maak een selectie op basis van bijvoorbeeld klantstatus, geografische locatie of deelname aan een eerder evenement - en bereik precies de mensen die je wilt bereiken.

Verkoop meer!

Uit enquêtes blijkt dat e-mail het populairste kanaal is om informatie te ontvangen. Het is ook het kanaal gebleken dat de hoogste ROI oplevert. Met Newsletter maak je in een handomdraai informatieve en verkopende mailings.

Meet en analyseer

De resultaten van je campagnes worden direct teruggestuurd naar Lime CRM, zonder dat je ook maar één vinger hoeft uit te steken. Volg eenvoudig op welke ontvangers de mailing hebben geopend en wie waar heeft geklikt. Bespaar tijd en vereenvoudig je analysewerkzaamheden.

Communiceer effectief met Lime Newsletter

Creëer sterke relaties met gepersonaliseerde mailings, nieuwsbrieven en campagnes gericht aan verschillende doelgroepen. Deel in, produceer en analyseer in één handige feed. Zo zou een verkoopcampagne eruit kunnen zien.

  • Je wilt bestaande klanten vertellen over een nieuwe dienst en creëert en marketingactiviteit in de vorm van een e-mailcampagne in Lime CRM.
  • Misschien bestaat je doelgroep uit A-klanten, die een bepaalde andere dienst gekocht hebben en zich een bepaalde regio bevinden? Je deelt je klanten in Lime CRM in en voegt ze toe als deelnemers in de marketingactiviteit.
  • Je creëert een mooie mailing met drag-and-drop in de mailingtool en kiest je instellingen. In de mailinglijsten zoek je je Lime CRM-campagne en de ontvangers die je uitgekozen hebt.
  • Als de mailing verstuurd is, kun je eenvoudig naar de campagne gaan in Lime CRM, en bekijken welke ontvangers de mail hebben geopend en erin geklikt hebben.
  • Misschien wil je een nieuwe mail sturen aan degenen die de eerste mail niet geopend hebben? Dat is zo gebeurd! In Lime CRM worden alle statistieken voor de mailing die je in verband met de campagne heeft verstuurd, verzameld en gesynchroniseerd.
Boek en demo

Automatiseer met transactionele mails

Lever bevestigingen, materiaal en informatie op een automatische en professionele manier met transactionele mails. Begin vandaag nog met tijd besparen.

Neem contact met ons op

Veel op je kalender? Voeg Lime Event toe!

De evenemententoevoeging in Newsletter maakt het makkelijk om mooie aanmeldingspagina’s te maken voor uw evenementen. En natuurlijk krijg je de lijst van deelnemers direct te zien in Lime CRM! Bijvoorbeeld:
1. Je creëert een marketingactiviteit voor een ”Ontbijt seminar” in Lime CRM en voegt daar de deelnemers toe die u wilt uitnodigen.
2. In Lime Event creëer je een aanmeldingspagina en verstuur je een uitnodiging aan de deelnemers.
3. De deelnemers melden zich aan via de aanmeldingspagina.
4. In Lime CRM zie je wie zich wel en niet heeft aangemeld, en kun je alle antwoorden van de deelnemers zien op vragen zoals dieetwensen en andere evenementvragen.

Boek en demo
Lime Newsletter Evenementen tabblad iPad

Wees persoonlijk met SMS-berichten

Verstuur belangrijke informatie, herinneringen en uitnodigingen direct naar ontvangers per SMS. Neem contact met ons op en laat ons je meer vertellen over SMS-campagnes.

Boek en demo

Verzamel meningen en informatie met enquêtes

Weet wat er speelt op de markt en verzamel effectief informatie met verschillende soorten enquêtes en onderzoeken. Je krijgt simpelweg antwoord op je vragen.

Neem contact met ons op