Vereenvoudig uw werkdag met CRM

Met CRM-systemen verzamelt u alle belangrijke informatie op één plek. Maar dat is nog maar het begin! Hier leest u meer over hoe een CRM-systeem het dagelijks leven vereenvoudigt.

Succes boeken met uw CRM-project

We implementeren CRM-systemen sinds het begin van de jaren 90. En door de jaren heen hebben we zowel succesvolle als minder succesvolle projecten gezien.

Boost het gebruik in uw CRM

Wanneer een bedrijf lange tijd een CRM-systeem heeft gebruikt, kan het voelen alsof men niet langer het volledige potentieel van het systeem gebruikt. Maar het is mogelijk om hier verandering in te brengen!

Succes met e-mailmarketing

E-mailmarketing is een zeer flexibele tool die u kan helpen uw klantrelaties te versterken. In deze post hebben we de belangrijkste tips verzameld.

10 concrete verkooptips voor B2B

Met een grote verkooporganisatie en duizenden klanten hebben we bij Lime veel geleerd over B2B-verkoop. Op deze poster hebben we de belangrijkste lessen verzameld.

Succes met CRM in de vastgoedbranche

Veel woningbouw- en vastgoedbedrijven willen de focus verleggen van de panden en objecten naar de klanten. Op deze poster hebben we de belangrijkste lessen verzameld.